Τι συμβαίνει όταν υπάρχουν προσδοκίες αλλά καθόλου ανοικτές ερωτήσεις;

- Αναφορά στον θεσμό της Πλατφόρμας Σύγχρονου Χορού Κύπρου από τη Νέα Κίνηση Ομάδων Χορού, Χορευτών και Χορογράφων -

διαβάστε περισσότερα 

 

 

 

Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Χορού 201720-30 Ιουλίου 2017

Ανακαλύψτε τη Λεμεσό με καινούργιους τρόπους, απολαύστε χορό και προκλήσεις!
Θα χαρούμε να σας δούμε!

διαβάστε περισσότερα 

 

 

 

Δήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο 14ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Χορού20-30 Ιουλίου 2017

Η Νέα Κίνηση ανακοινώνει το 14ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ site-specific, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λεμεσό από 20-30 Ιουλίου. Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι να φτάσει πιο κοντά στον κόσμο, επιλέγοντας τοποθεσίες και συνθήκες που ευνοούν τη διαδραστικότητα των έργων και την επαφή του κοινού με τη δημιουργική διαδικασία.

διαβάστε περισσότερα 

 

 

 

OUT-SITE,  13o Kαλοκαιρινό Φεστιβάλ Xορού, 22-30 Ιουλίου 2016

Με μεγάλη χαρά η Νέα Κίνηση Ομάδων Χορού, Χορευτών και Χορογράφων Κύπρου ανακοινώνει το 13o Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Χορού OUT-SITE το οποίο πραγματοποιείται στο Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο ΓΣΟ στη Λεμεσό από 22 μέχρι 30 Ιουλίου 2016. Το φεστιβάλ, μοναδικό στο είδος του στην Κύπρο , έχει καθιερωθεί σαν ένα γεγονός site specific, κατα την διάρκεια του οποίου δίνεται μια ξεχωριστή ευκαιρία στο κοινό να βιώσει εξαιρετικές χορογραφίες σε εναλλακτικούς χώρους.

διαβάστε περισσότερα 

 

 

 

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ VISIBILITY,  Νέας Κίνησης Ομάδων Xορού, Xορευτών και Xορογράφων Κύπρου, 18 Σεπτεμβρίου 2016

H Νέα Κίνηση διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα Visibility σε συνεργασία με το Εγκώμιο Πολιτιστικό Κέντρο. Το πρόγραμμα Visibility προσκαλεί παραστάσεις χορογραφικών έργων που δεν έχουν ως σήμερα παρουσιαστεί στην πόλη της Λευκωσίας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους χορογράφους και τους χορευτές να προβάλουν την δουλειά τους, ώστε το κοινό της πόλης να παρακολουθήσει έργα τα οποία δεν είχε την ευκαιρία να δει.

διαβάστε περισσότερα 

 

 

 

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ OUT-SITE,  13o Kαλοκαιρινό Φεστιβάλ Xορού, 22-30 Ιουλίου 2016

Αυτή τη χρονιά το Φεστιβάλ διοργανώνεται στο Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο ΓΣΟ στην Λεμεσό από τις 22 μέχρι τις 30 Ιουλίου 2016 και τις άδειες θα εξασφαλίσει η Νέα Κίνηση. Οι όροι και οι κανονισμοί που ισχύουν φέτος έχουν συνταχθεί κατά την ίδρυση της Νέας Κίνησης, αλλά έχουν τροποποιηθεί στην πορεία των φεστιβάλ, σύμφωνα με τις ανάγκες της κοινότητας, την οικονομική υποστήριξη αλλά και την εξέλιξη του χορού στον τόπο μας. Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τις προϋποθέσεις για την αίτηση σας στο φετινό Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Χορού.

διαβάστε περισσότερα 

 

 

 

 “Ο σύγχρονος χορός στην Κύπρο 1980 - 2010”: Ο τίτλος του βιβλίου της Έλενας Χριστοδουλίδου (αποτέλεσμα κοπιώδους έρευνας χρόνων, κυκλοφόρησε το 2011, η έκδοση πιστώνεται στη Νέα Κίνηση Ομάδων Χορού, Χορευτών και Χορογράφων Κύπρου της οποίας η συγγραφέας υπήρξε πρόεδρος για πολλά χρόνια) παραπέμπει σε ιστορικό αφήγημα, υπό την έννοια ότι “ταξιδεύει” έντεχνα τον αναγνώστη στην γνωριμία με την πορεία εξέλιξης του Κυπριακού σύγχρονου χορού την τελευταία τριακονταετία.

διαβάστε περισσότερα 

 

 

Φόρμες εγγραφής Μέλους

Παρακαλώ κατεβάστε την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής μέλους, συμπληρώστε και στείλετε ταχυδρομικώς ή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
1. Αίτηση εγγραφής μέλους ομάδων χορού, επαγγελματιών χορογράφων και χορευτών
2. Αίτηση εγγραφής συντελεστών
3. Αίτηση εγγραφής φίλων - υποστηρικτών