Δήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο
14ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ 2017


Η Νέα Κίνηση ανακοινώνει το 14ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ site-specific, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λεμεσό από 20-30 Ιουλίου. Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι να φτάσει πιο κοντά στον κόσμο, επιλέγοντας τοποθεσίες και συνθήκες που ευνοούν τη διαδραστικότητα των έργων και την επαφή του κοινού με τη δημιουργική διαδικασία.

Φέτος το φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό σε όλη την πόλη της Λεμεσού. Σκοπός μας είναι να φτάσουμε κοντά στο κοινό το οποίο δεν επιλέγει ή δεν έχει τη δυνατότητα να δει χορό. Ενθαρρύνουμε λοιπόν τους χορογράφους να σκεφτούν και να επιλέξουν είτε πολυσύχναστα και ευκόλως προσβάσιμα σημεία της πόλης, είτε να «εισβάλλουν» σε χώρους/οργανισμούς όπου ο κόσμος δεν έχει τριβή με τον χορό.

Όσοι χορογράφοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να στείλουν Δήλωση Ενδιαφέροντος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το αργότερο μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2017. Στη Δήλωση πρέπει να αναφέρονται α) όνομα χορογράφου/ομάδας, και β) στοιχεία επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα υποβολής Αίτησης για συμμετοχή στο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ έχουν μόνο όσοι χορογράφοι/ομάδες έχουν στείλει Δήλωση Ενδιαφέροντος.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της Νέας Κίνησης, εφ'όσον έχουν εξοφλήσει πλήρως τις υποχρεώσεις τους μέχρι και το 2017 πριν την προθεσμία υποβολής της Αίτησης για συμμετοχή στο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ. Η προθεσμία υποβολής θα ανακοινωθεί αργότερα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή μέλους στο www.neakinisi.com (Ανακοινώσεις).

Για τη Νέα Κίνηση,

Αριάνα Μαρκουλίδου
Γραμματέας